1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. CHP'de 'Değişim' Tartışmaları
İzmir Kitap Fuarı'nda 'Selo Başkan Onurumuzdur' Sloganları

İzmir Kitap Fuarı'nda 'Selo Başkan Onurumuzdur' Sloganları

Başak Demirtaş'ın paylaştığı videoda, bir grup insanın "Selo başkan onurumuzdur" sloganları attığı görüldü.

A+A-

Dipnot Yayınları, dayanışma amacıyla Edirne Cezaevi'nde 7 yıldır tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tüm kitapları için İzmir Kitap Fuarı’nda imza günü düzenledi.

Edirne Cezaevi'nde tutulan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile dayanışma amacıyla düzenlenen imza gününe ilgi yoğundu. 

Dipnot Yayınları,  dayanışma amacıyla Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tüm kitapları için İzmir Kitap Fuarı’nda imza günü düzenledi. 

Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve HEDEP MYK üyesi oyuncu Kerem Fırtına katıldı.

Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, bugün bir paylaşım yaparak "İzmir Kitap Fuarında buluştuğumuz herkese teşekkürler, sevgiler" ifadelerini kullanarak imza gününden bir de video paylaştı.

Yoğun ilginin olduğu kitap fuarında uzun kuyruklar oluşurken sık sık, “Selo başkan onurumuzdur" sloganları atıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.