1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hayatlarında İlk Defa Tiyatro İzlediler
İYİ Parti'lilere Silahlı Bıçaklı Saldırı

İYİ Parti'lilere Silahlı Bıçaklı Saldırı

İYİ Parti'nin İstanbul Bağcılar'da seçim çalışması yapan üyelerine bıçaklı ve silahlı saldırı yapıldı.

A+A-

İstanbul Bağcılar’da İyi Parti standına yönelik saldırı düzenlendi. Silah ve bıçak kullanan saldırganlar İyi Parti Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Yiğit dahil 5 kişiyi yaraladı. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, saldırıya ilişkin olarak, "Akan her damla kanın sorumlusu Devlet Bahçeli'dir" dedi.

Yeniçağ'ın haberine göre, saldırının, İyi Parti standının hemen karşısında yer alan MHP standının yanında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi.

Olayın İyi Parti Bağcılar İlçe Başkanı Gökhan Yiğit'in standa gelmesiyle başladığı bildirilirken, saldırıda silah ve bıçakların kullanıldığı öğrenildi.

Yaşanan arbedede İyi Parti'li 4 kişi bıçakla, 1 kişi ise silahla yaralandı. Bıçaklı saldırıya uğrayan kişinin durumunun ağır olduğu ve Çapa Tıp Fakültesi'ne sevk edildiği bildirild

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler