1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da 'Kaçak Silah' Operasyonu, 8 Kişi Gözaltına Alındı
İnan Akgün Alp, 'Kayyum Buradan Gidecek!'

İnan Akgün Alp, 'Kayyum Buradan Gidecek!'

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, mazbatasını aldıktan sonra Kars Belediyesi önünde “..28 Mayıs’ta seçimi kazandığımız gün bu kayyum buradan gidecek. Halkın iradesi ne ise tecelli edecek, bu kayyum buradan gidecek." dedi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars milletvekili İnan Akgün Alp, mazbatasını aldı. 

14 Mayıs'ta CHP'den 21 yıl sonra Kars'tan milletvekili seçilen İnan Akgün Alp, mazbatasını Kars Adliye Sarayı’nda, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gülşen Şahan’dan aldı.

4bc419e5-971c-40e6-8479-73f3a793dce6.jpeg

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; milletvekili mazbatasını alan CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, milletvekili adayları Onur Uludaşdemir, Evren Yerdelen, il ve ilçe teşkilatları, partiler ve Millet İttifakı İl Başkanları ile CHP Kars İl Başkanlığı önünde yaptığı açıklamada, “..beni bu göreve layık gören başta genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm Kars halkına, Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine, kadın ve gençlik örgütlerimize, kampanya boyunca canını dişine takan milletvekili adayı arkadaşlarıma, seçim günü görev alan tüm sandık görevlilerimize şükran ve minnetlerimi sunarım.

Sevgili vatandaşlarım ikinci tura daha iyi hazırlık yapacağız, Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunda kullanılmayan oyları sandığa taşıyacağız, aradaki farktan kat be kat fazla oy sandığa yansımadı. Oy kullanmayan seçmenleri vatan müdafaasına davet ediyorum, Demokrasiden yana bütün güçleri siyasi düşünceleri bir kenara bırakarak vatan müdafaasına davet ediyorum. Gençlerimizi göreve davet ediyorum. Kadınları göreve davet ediyorum. Tüm halkımızı ve bütün vatansever unsurları göreve davet ediyorum.

Kars’ta başlayan hareket bütün Türkiye’yi saracak. Nasıl ilk miting Kars’ta başladıysa ve bütün Türkiye umut olduysa, Kars’ta kazanılan başarı da bütün Türkiye’ye umut olacak.” dedi.

inan-akgun-alp-mazbata.jpeg

KAYYUM BURADAN GİDECEK

Açıklamanın ardından Alp ve beraberindekiler Kars Belediyesi önüne gelerek, “Kars halkı şahidim olsun. 28 Mayıs’ta seçimi kazandığımız gün bu kayyum buradan gidecek. Halkın iradesi ne ise tecelli edecek, bu kayyum buradan gidecek. Kars halkına söz veriyorum” ifadesini kullandı.

inan-akgun-alp-kayyum.jpeg

inan-akgun-alp-kayyum-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler