Gülistan Kılıç Koçyiğit Mazbatasını Aldı

Gülistan Kılıç Koçyiğit Mazbatasını Aldı

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Kars milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, mazbatasını aldı. 

A+A-

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Kars milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, mazbatasını aldı. 

14 Mayıs'ta Yeşil Sol Parti'den Kars'tan milletvekili seçilen Gülistan Kılıç Koçyiğit, mazbatasını Kars Adliye Sarayı’nda, İl Seçim Kurulu'ndan aldı.

kocyigit-mazbata.jpg

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; milletvekili mazbatasını alan Koçyiğit, “Mazbatamızı aldık, tüm Kars’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu mazbatada yanımda olan ve bize destek olan binlerce arkadaşımızın emeği ve alın teri var. İnanıyoruz ki biz bu mazbatayı aldık ve Kars’ın birinci partisi olduk. Bundan sonra da yolumuza çok güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Kars’ın sesini, Kars’ın sözünü, Kars halkının bütün beklentilerine cevap olmak için canla başla, il ve ilçe örgütlerimizle hep beraber çalışacağız.” dedi.

Koçyiğit açıklamasının sonunda, "..önümüzde ikinci tur var, 28 Mayıs’ta da ülkenin özgürlüğünün, demokrasisinin, barışının, geleceğinin mazbatasını alma umudunu taşıyoruz. Bir kez daha 28 Mayıs’ta herkesi sandıklara oylarını kullanmaya davet ediyorum.” çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler