1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. AK Parti Milletvekili Çalkın, 'Özgürlük Yürüyüşü'ne Tepki Gösterdi
Adem Çalkın Mazbatasını Aldı

Adem Çalkın Mazbatasını Aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars milletvekili Adem Çalkın mazbatasını aldı.

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars milletvekili Adem Çalkın mazbatasını aldı. 

14 Mayıs'ta AK Parti'den Kars milletvekili seçilen önceki dönem il başkanı Adem Çalkın, mazbatasını Kars Adliye Sarayında, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gülşen Şahan’dan aldı.

adem-calkin-mazbata-003.jpeg

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, milletvekili mazbatasını alan Çalkın adliye önünde yaptığı açıklamada, “Öncelikle bize bugünü nasip eden Allah'ımıza hamd ediyoruz. Daha sonra bu kutlu yolda onurla, gururla yol yürüdüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz ve bizi bugün milletvekili olarak seçen Harakani torunu Gazi Karslılara da minnetlerimi, şükranlarımı sizin alacağınızla arz ediyorum. Bu güzel günü yaşamamıza vesile olan ve bugün bu seçimi yapmamızda bizlere destek veren Kars halkına da şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

adem-calkin-mazbata-001.jpeg

adem-calkin-mazbata.jpeg

Kars halkından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci turda da destek isteyen milletvekili Çalkın daha sonra AK Parti il binasına geçerek tebrikleri kabul etti.

Mazbata töreninde; AK Parti Kars İl Başkanı Kadir Sarıdağ, AK Parti Kars 3'üncü sıra adayı Serkant Aykul, ilçe belediye başkanları, parti yönetimi, gençlik ve kadın kolları ile diğer teşkilat birimleri hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler