1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Habertürk Canlı Yayını'nda İsyan Etti
'Habertürk Canlı Yayını'nda İsyan Etti

'Habertürk Canlı Yayını'nda İsyan Etti

Depremde ağır hasar alan Adıyaman'da bir sağlık çalışanı, yardımın geç gelmesine Habertürk yayınında isyan etti. Canlı yayına giren sağlıkçı, "Cumhurbaşkanı buraya gelsin. Gelsin bakalım yüzü yetiyor mu?... Uyan artık Türkiye" dedi.

A+A-

Maraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin en ağır hasarı verdiği Adıyaman'da, yurttaşlar hâlâ yeterli yardım gitmemesinden şikâyetçi.

PoliitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; bir sağlık çalışanı, Habertürk televizyonunun canlı yayını sırasında kadraja girerek yalnız bırakıldıkları için isyan etti.

Deprem sonrasında boşaltılan bir özel hastanenin çalışanı olduğunu anlatan kişi, "Adıyaman üç gün boyunca kaderine terk ettiler. Biz yolda yürürken herkesin sesini duyduk. İmdat yardım edin diye. Kulaklarımızı kapattık. Çünkü buraya kimse gelmedi. Üç gün sonra geldiler" dedi.

"İnsanlar burada üç gün boyunca enkaz altında soğuktan, açlıktan öldü. Ne yapalım biz?" diyen sağlık çalışanı, "Cumhurbaşkanı buraya gelsin. Gelsin bakalım yüzü yetiyor mu? Adıyaman'da bir tane vekil, üst düzey yönetici yok" diye konuştu. "Bu acımız sadece bizim acımız galiba. Sahipsiz bıraktınız. Bu çimentoların altında hepinizin, tüm Türkiye'nin, tüm üst düzey yöneticilerin kanı var. Uyan artık Türkiye" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.