1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Soğukta Yolda Bırakmadığı 'Müşteri'nin Vurduğu Taksici Hayatını Kaybetti
Gardiyan Dehşet Saçtı, 3 Ölü 1 YARALI

Gardiyan Dehşet Saçtı, 3 Ölü 1 YARALI

Ankara'da, servisle işe giden infaz koruma memuru tartıştığı arkadaşlarına ateş açtı: 3 ölü, 1 yaralı...

A+A-

Ankara'da, servisle işe giden infaz koruma memuru tartıştığı arkadaşlarına ateş açtı: 3 ölü, 1 yaralı...

Olay sabah saatlerinde Etimesgut'ta meydana geldi. Sincan F Tipi Cezaevi'nde görevli peresoneli taşıyan servis aracı Ahi Mesut Bulvarı Kavşağı'na geldiği sırada servis aracı içinde bulunan infaz koruma memurları arasında nedeni henüz belirlenemeyen bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emre Ençok isimli infaz koruma memuru, diğer infaz koruma memurları Ali Duran, Çelebi Aydın ve Mustafa Halıcı'yı silahla öldürdü. Ölen Ali Duran'ın eşi olduğu belirtilen Seda Duran'ı da yaraladı.

Olay ardından bölgeye ambulanslar ve polis ekipleri sevk edildi. Ölen 3 infaz koruma memurunun cenazeleri Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü belirtildi. Yaralanan Seda Duran'ın ise ambulansla Etimesgut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 infaz ve koruma memurunu öldüren Emre Ençok olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Ençok'un savcılığa götürüldüğü ve ifadesinin alındığı belirtildi. Zanlının olay sırasında "Benim hayatımı karartınız" diye bağırdığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.