1. HABERLER

  2. EKONOMİ | FİNANS | OTOMOTİV

  3. Simavlılar Zammı Unuttu
Epdk’ın Lisans Yetkilerindeki Değişiklik Resmi Gazete’de

Epdk’ın Lisans Yetkilerindeki Değişiklik Resmi Gazete’de

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

A+A-

EPDK, lisans verilmesi ve lisans başvurularının reddi işlemleri ile lisansların tadilleri, uzatımları ve sona erdirilmelerine ilişkin yetkilerinin bir kısmını veya tamamını da EPDK Başkanlığına veya Kurum bünyesindeki Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığına devredebilecek.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre EPDK lisans verilmesi ve lisans başvurularının reddi işlemleri ile lisansların tadilleri, uzatımları ve sona erdirilmelerine ilişkin yetkilerinin bir kısmını veya tamamını da EPDK Başkanlığına veya Kurum bünyesindeki Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığına devredebilecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.