1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'ta Seçim Sonuçları
Doğu Gücü Spor’a Malzeme Desteği

Doğu Gücü Spor’a Malzeme Desteği

Karslı iş adamı Azer Bilgeliler, Kars Büyükler Amatör Liginde mücadele eden Doğu Gücü Spor Kulübü’ne sportif malzeme desteğinde bulundu.

A+A-

Karslı iş adamı Azer Bilgeliler, Kars Büyükler Amatör Liginde mücadele eden Doğu Gücü Spor Kulübü’ne sportif malzeme desteğinde bulundu.

Berat İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğu Gücü Spor Kulübü fahri Başkanı Azer Bilgeliler, Kars Büyükler Amatör Ligde mücadele eden Doğu Gücü Spor’u önümüzdeki sezonda daha da üst seviyelere çıkarmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Bilgeler, kulübe 20 adet krampon, 20 takım eşofman, 25 takım anorak, 10 adet futbol topu, 1 takım forma, 20 adet tekmelik, 20 adet spor çantasından oluşan malzeme verdi.

İşadamı Azer Bilgeliler, spor malzemelerinin teslim edilmesi nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, amaçlarının gençlere sahip çıkmak olduğunu belirterek, sporculara malzeme desteğinde bulunduklarını söyledi.

Çocukların ve gençlerin, topluma daha faydalı bireyler olabilmesinin bir yolunun da sporla ilgilenmesinden geçtiğini ifade eden Bilgeliler, spora her zaman önem verdiğini, toplumumuzda sağlıklı bireylerin yetişmesi için özellikle çocukların ve gençlerin, sporla ilgilenmesini sağlamak adına verdiği desteklerinin süreceğini kaydetti.

Spor ile ilgilenen gençlerin Kars’ı en iyi şekilde temsil etmesini beklediklerine dikkat çeken Bilgeliler, “Bu geçlerimizi maddi manevi desteklersek onların milli kademelerde dünya çağında yıldızlar olacağına inanıyorum. Spor yapan gençler, her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durur. Onları spora teşvik edersek hem bunların önüne geçeriz hem de yetenekli olanlar kendini ispatlama olanağına sahip olurlar. Doğu Gücü Spora müsabakalarında başarılar dilerim” dedi.

Doğu Gücü Spor Kulübü Başkanı Yalçın Çelik, yaptığı açıklamada, İşadamı Azer Bilgeliler’in desteklerine çok sevindiklerini dile getirirken, diğer işadamlarını da takıma destekte bulunmaya davet etti.

Çelik, “Bizim için çok mutlu edici bir durum oldu. İşadamımız yetenekli gençlerimize sahip çıkarak çok doğru bir karar vermiştir. Bizlerde kendisine söz veriyoruz. Zor şartlar altında bile olsa çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkması ve başarılı olmaları konusunda tüm bilgi birikimimizi kullanacağız. Şehrimizde çok yetenekli sporcular bulunuyor. Bunların yeteneğini ön plana çıkarmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından spor malzemeleri 20 adet krampon, 20 takım eşofman, 25 takım anorak, 10 adet futbol topu, 1 takım forma, 20 adet tekmelik, 20 adet spor çantası kulüp yöneticilerine teslim edildi.

Berat İnşaat'tan Doğu Gücü Spor’a Destek

Berat İnşaat'tan Doğu Gücü Spor’a Destek

Berat İnşaat'tan Doğu Gücü Spor’a Destek

Berat İnşaat'tan Doğu Gücü Spor’a Destek

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.