Digor'da 'Kaçak Silah' Operasyonu.. 4 Kişi Gözaltına Alındı

Digor'da 'Kaçak Silah' Operasyonu.. 4 Kişi Gözaltına Alındı

Kars'ın Digor ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, silah ticareti yaptıkları belirtilen 4 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Kars'ın Digor ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, silah ticareti yapan 4 kişi gözaltına alındı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı, silah ticareti yapan suçluların peşini bırakmıyor ve operasyonlarına aralıksız devam ediyor.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars’ın Digor ilçesinde silah ve mühimmat ticareti yapıldığı bilgisi alındıktan sonra jandarma ekipleri harekete geçerek önceden belirlenen 4 adrese eş zamanlı bir operasyon düzenledi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Kars Jandarma Komutanlığı'na bağlı 12 ekip ve 65 jandarmanın katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli E.Ö., K.B.Ö., I.Ö. ve M.F.Ö. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ikametgahlarında yapılan aramalarda ise 4 adet tabanca, 34 adet tabanca fişeği ve 4 adet tabanca şarjörü ele geçirildi.

silah.jpg

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 kişinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

..benzer haber

KURŞUNLAMA OLAYININ FAİLLERİ YAKALANDI

23 Nisan gününün gecesinde, Kars’ın Arpaçay ilçesinde H.E isimli şahsın evinin önündeki otların yakılması ve silah ile kurşunlama olayına karışan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arpaçay ilçesinde meydana gelen otların yakılması ve silah ile kurşunlama olayına karışan şahısları ve suç aletlerini ele geçirdi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda, bahse konu olaya karıştığı tespit edilen E.A (26), S.T (28), A.K.B (41) ve Y.E.Ö (20) isimli şahıslar etkili operasyonlarla yakalandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Olay ile ilgili gözaltına alınan şahıslardan E.A (26) ve Y.E.Ö (24) isimli şahıslar sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklanarak Kars Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.