1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor'da 'Kaçak Silah' Operasyonu.. 4 Kişi Gözaltına Alındı
CHP'li Alp 'Trafik Cezaları'na Tepki Gösterdi

CHP'li Alp 'Trafik Cezaları'na Tepki Gösterdi

CHP Kars milletvekili İnan Akgün Alp, tarlada üretim yapan çiftçilere kesilen 'trafik cezaları'na tepki gösterdi.

A+A-

CHP Kars milletvekili İnan Akgün Alp, tarlada üretim yapan çiftçilere kesilen 'trafik cezaları'na tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili İnan Akgün Alp, Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki tarlalarda üretim yapan çiftçilere trafik cezası kesildiğini söyledi.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars milletvekili İnan Akgün Alp, hasat dönemde tarlada çalışan çiftçilere trafik uyarı ve işaretlerine uymadıkları gerekçesiyle kesilen para cezalarına tepki gösterdi.

ELİNİZİ ÇİFTÇİLERİMİZİN ÜZERİNDEN ÇEKİN

Kars milletvekili İnan Akgün Alp, önceki gün (17 Ağustos) çiftçilerle birlikte hasat yapılan tarlada yaptığı açıklamada, tek geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan bölge halkının artan mazot fiyatlarına rağmen buğday üretmeye çalıştığını belirtti. 

Alp, ekinlerin biçildiği bir dönemde tarlada çalışırken çiftçilere trafik uyarı ve işaretlerine uymadığı gerekçesiyle kesilen para cezalarına tepki göstererek, “Elinizi çiftçilerimizin üzerinden çekin” ifadelerini kullandı.

Kars’ta uyuşturucu kullanımının arttığına ve bireysel silahlanma nedeniyle can güvenliği sorunlarının yaşandığına dikkat çeken Alp, “Kentlerimiz uyuşturucu batağındayken, bireysel silahlanma nedeniyle kimsenin can güvenliği kalmamışken , üreten çiftçiye tarlalarda çiftçiye trafik cezası kesiliyor. Kentlerimiz uyuşturucu batağındayken, her gün bir cinayet işlenirken ortada olmayan güvenlik, 40 derece sıcağın altında 40 tl mazot parasıyla buğday üretmeye çalışan çiftçilerimizin peşine tarlalara kadar koşturarak ceza kesmeye çalışıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler