1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ermenistan’la Sınır Görüşmesi Yapıldı
CHP’de PM Toplandı... 300’e Yakın Aday Belirlenecek!

CHP’de PM Toplandı... 300’e Yakın Aday Belirlenecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını belirleme sürecini, son anda bir değişiklik olmazsa bugün tamamlayacak.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adaylarını belirleme sürecini, son anda bir değişiklik olmazsa bugün tamamlayacak.

CHP, Ankara ve İstanbul’un kalan ilçeleri ile Kars’ında aralarında bulunduğu yerlerde adaylarını belirleyerek süreci tamamlayacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), aday belirleme gündemiyle son kez toplanacak. Saat 18:00'de başlayacak Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesi MYK üyeleri bir araya gelerek önerilecek isimleri netleştirecek.

MYK'nın sunduğu adayların PM'de onaylanmasıyla birlikte CHP, aday belirleme sürecini büyük oranda tamamlamış olacak.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısında, Kars’ın da aralarında olduğu 300’e yakın seçim çevresinin adayları kamuoyuna açıklanacak.

KARS'IN ADAYI AÇIKLANACAK

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Kars Belediyesi için 7 isim başkanlık için aday adayı başvurusunda bulunmuştu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için Kars'tan "Dindar Gültekin, Evren Yerdelen, Kadir Bilgir, Naif Alibeyoğlu, Selçuk Avşar, Taner Toraman, Yakup Uluman” aday adayı olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler