1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Yenişehir'e İddialı Kadın Muhtar Adayı
CHP, KOBİ'lerin Sorunlarını Dinliyor

CHP, KOBİ'lerin Sorunlarını Dinliyor

CHP, Türkiye genelinde başlattığı program kapsamında, Karslı esnafın ve KOBİ’lerin sorunlarını belirlemek amacıyla milletvekillerinden oluşan bir ekip görevlendirdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Türkiye genelinde başlattığı program kapsamında, Karslı esnafın ve KOBİ’lerin sorunlarını belirlemek amacıyla milletvekillerinden oluşan bir ekip görevlendirdi.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Adana Milletvekili Orhan Sümer ile Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Küçük ve Orta Boy İşletmelerin (KOBİ) ve esnafın pandemi sürecinden nasıl etkilendiğini yerinde görmek için Kars’a gelerek çalışmalar yürüttü.

CHP Kars İl Başkanlığı’nı ziyaret eden milletvekilleri, CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman ve partililer ile görüştü.

CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman burada yaptığı açıklamada, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’in, Kars’ta bir dizi inceleme ve görüşmelerin ardından, pandemi döneminde KOBİ’lerin ve geçimini tarım ve hayvancılıkla idame ettiren Kars halkının içerisinde bulunduğu durumu rapor edeceklerini söyledi.

Toraman, ayrıca milletvekillerinin bu yönde yapılacakları çalışmaları, esnafının durumunu, KOBİ’lerin taleplerini ve CHP’nin çözüm önerilerini ayrıntılı bir rapor halinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacaklarını da açıkladı.

chp-kars-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.