1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Seçim Gerginliği.. Kağızman Denizgölü'nde Muhtarlık Kavgası!
CHP Kars İl Başkanlığı.. Emekli Hakları İçin Miting Çağrısı Yaptı!

CHP Kars İl Başkanlığı.. Emekli Hakları İçin Miting Çağrısı Yaptı!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Ankara'da gerçekleştirilecek olan "Büyük Emekli Mitingi"ne katılım çağrısında bulundu. 

A+A-

Kars İl Başkanlığı tarafından Valilik Parkı'nda gerçekleşen açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) emekli haklarına yönelik mücadelesi vurgulandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Ankara'da gerçekleştirilecek olan "Büyük Emekli Mitingi"ne katılım çağrısında bulundu. 

Uludaşdemir, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine çıkarılması için verdikleri mücadelenin devam edeceğini belirtti.

'BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ'NE ÇAĞRI YAPILDI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; CHP, pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı’nda düzenlenecek olan "Büyük Emekli Mitingi" için tüm il başkanlıklarının eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptığını duyurdu. 

Valilik Parkı'nda yapılan açıklamayı okuyan İl Başkanı Onur Uludaşdemir, 16 milyonu aşkın emeklinin sesini duyurmak, haklı taleplerini dile getirmek ve adalet için mücadele etmek amacıyla alanlarda olduklarını vurguladı. 

chp-013.jpeg

Emeklilerin ekonomik zorluklarla baş başa kaldığı bu dönemde, onların haklarını savunmak ve daha iyi bir yaşam standartları için mücadele etmek gerektiğini belirten Uludaşdemir, "Derinleşen ekonomik krizin faturasını emeklilere çıkarmaya çalışan iktidara karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Enflasyonun yükselmesiyle eriyen maaşları göz ardı eden ve milyonlarca kişiyi sefalet koşullarına sürükleyen iktidara karşı durmak için buradayız. Emekli bayram ikramiyelerinin en az asgari ücret seviyesinde olana kadar mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. 26 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı'nda tüm emeklilerimizi ve geleceğin emeklilerini onurlu bir yaşam ve adil paylaşım için bir araya gelmeye davet ediyoruz." dile getirdi.

CHP Kars İl Başkanlığı'nın yaptığı açıklama, emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekerek, adalet ve insanca bir yaşam taleplerinin karşılanması için çağrıda bulundu. 

CHP, pazar günü Ankara'da gerçekleşecek mitinge tüm emeklileri ve destekçileriyle birlikte katılmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler