1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bahçeli, Bursa'da Aday Tanıttı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na Ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, başkanlık için yarıştığı Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti.

A+A-

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eşi Didem Özel ile Kılıçdaroğlu'nu Çukurambar'daki evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kılıçdaroğlu, Özel'i kapıda karşılayarak, kameralara görüntü verdi.

Çıkışta da Kılıçdaroğlu tarafından uğurlanan Özgür Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımızı ve değerli eşlerini evlerinde ziyaret ettik. Bundan sonra da ilerleyen süreçte Sayın Genel Başkanımızın tecrübesi, birikimi, önümüzü açacak." dedi.

Kılıçdaroğlu çifti tarafından son derece sıcak karşılandıklarını vurgulayan Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na nezaketinden ötürü teşekkür etti.

CHP'de devir teslim töreni, bugün saat 17.00'de parti genel merkezinde yapılacak.

..haberin uzantısı

ÖZEL MAZBATASINI ALDI

38. Olağan Kurultay'da yapılan oylamada, 812 oy alarak Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı girdiği yarışı kazanan ve CHP'nin yeni Genel Başkanı olan Özgür Özel, TBMM’deki makam odasında mazbatasını alarak resmen görevine başladı.

Özel, "Mustafa Kemal'den başlayarak İsmet İnönü, Bülent Ecevit'in genel başkanlarımızın fotoğrafları var. 8 yıldır partimi grup başkan vekili olarak temsil ettim. Bu odada CHP'nin 8. Genel Başkanı olarak mazbatayı almış olmak büyük bir onur. 8 yılın sonundan CHP Genel Başkanı olduysak siz parlamento muhabirlerinin Türkiye'ye aktardıklarınızla oldu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.