1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çorum'un Tarihi Ve Kültürel Mirası 5 Ayrı Ülkeye Tanıtacaklar
Bahçeli : Milletimiz İçin Hayırlısı OLSUN

Bahçeli : Milletimiz İçin Hayırlısı OLSUN

Devlet Bahçeli oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada,"artık karar milletimizindir. Bugün akşam inşallah hayırlı sonuçlar milletimiz için oluşur" dedi.

A+A-

Devlet Bahçeli oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada,”artık karar milletimizindir. Bugün akşam inşallah hayırlı sonuçlar milletimiz için oluşur” dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli oyunu Ankara Anıttepe İlköğretim Okulu’nda kullandı.

4480 nolu sandıkta oyunu kullanan Bahçeli çıkışta kısa bir açıklama yaptı:

“Bugün gerçekleştirilen 24’üncü dönem milletvekilliği genel seçimlerinin büyük Türk milletine, bütün siyasi partilerimize ve onların değerli adaylarına hayırlı, uğurlu olmasını Cenab’-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bütün siyasi partilerimiz seçim faaliyeti döneminde elden gelen bütün gayreti göstermiştir. Düşüncelerini halka ulaştırmanın çabası içerisinde olmuştur. Artık karar milletimizindir. Bugün akşam inşallah hayırlı sonuçlar milletimiz için oluşur.”
 

Bahçeli, zarfın büyüklüğüne yönelik tepkiler olduğuna yönelik bir soruyu, “biz oyumuzu kolay kullandık” diyerek cevapladı. MHP lideri şeffaf sandıkların da daha iyi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.