Ayhan Bilgen Mazbatasını Aldı

Ayhan Bilgen Mazbatasını Aldı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars milletvekilli Ayhan Bilgen mazbatasını aldı.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars milletvekilli Ayhan Bilgen mazbatasını aldı.

HDP milletvekili Ayhan Bilgen, Kars milletvekili adayı Bişar Abdi Alınak ile birlikte Kars Adliyesine giderek mazbatasını Kars İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Saffet Murat Kasapoğlu’ndan aldı.

Ayhan Bilgen’e mazbatasını veren Hakim Saffet Murat Kasapoğlu, Kars ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Bilgen’de aldığı mazbataların tüm Kars halkının mazbatası olduğunu söyledi.

mazbata.jpg

mazbata-001.jpg

Haberin uzantısı...

Selim, Sarıkamış ve Kağızman'a Teşekkür Ziyareti

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars milletvekilli Ayhan Bilgen, HDP Kars milletvekili adayı Bişar Abdi Alınak partililer ile birlikte ilçe ziyareti gerçekleştirdi.

HDP milletvekili Bilgen ve beraberindekiler Kars'ın Selim, Sarıkamış ve Kağızman ilçelerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Düzenlenen programda yurttaşlarla bir araya gelen Bilgen ve Alınak, seçim sürecindeki çalışmaları ve destekleri için teşekkür ettiler.

tesekkur.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler