1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Hakkari Yüksekovalı Avukat Erdal Safalı Hayatını Kaybetti
Hakkari Yüksekovalı Avukat Erdal Safalı Hayatını Kaybetti

Hakkari Yüksekovalı Avukat Erdal Safalı Hayatını Kaybetti

Hakkari Yüksekova'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Avukat Erdal Safalı toprağa verildi.

A+A-

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Hakkari Barosu’na kayıtlı Avukat Erdal Safalı, Yüksekova’nın Esendere beldesi bulunan Güvenli (Şahê) köyünde toprağa verildi.

PolitiKARS’ın YüksekovaHaber’den derlediği bilgilere göre, Hakkari Yüksekova'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Avukat Erdal Safalı hayatını kaybetti.

22 Ağustos günü Hakkari - Yüksekova yolunda kaza geçiren ve aylardır yoğun bakımda hayata tutunma mücadelesi veren Avukat Erdal Safalı, tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hakkari - Yüksekova yolunda meydana gelen ve 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi ve dün gece yaşam mücadelesini kaybeden Safalı, son yolculuğuna uğurlandı.

erdal-safali.jpeg

Van’dan Yüksekova’ya getirilen Safalı’nın naaşını Hakkari Barosu Avukatları taşıdı.  Safalı’nın cenazesi Esendere beldesinde bulunan Güvenli (Şahê) Köyü'nde defnedildi.

Safalı’nın cenaze töreni sonrası aile adına açıklamada bulunan Seracettin Safalı, “Bizi bu acı günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Safalı için Güvenli (Şahê) köyünde taziye kuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.