Ardahan'da Yunus Baydar’a Karşılama

Ardahan'da Yunus Baydar’a Karşılama

AK Parti'nin Ardahan Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Yunus Baydar, kentte coşkuyla karşılandı.

A+A-

ARDAHAN (AA) - AK Parti'nin 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde Ardahan Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Yunus Baydar, kentte coşkuyla karşılandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde AK Parti'nin Ardahan Belediye Başkanı adayı olarak açıkladığı Baydar, Ankara dönüşü kent girişinde partililerce karşılandı.

Davul zurna ekibinin eşlik ettiği uzun araç konvoyu ile AK Parti il binası önünde giden Baydar, burada yaptığı konuşmada, soğuk ve yağışlı havaya rağmen kendisini karşılamaya gelen kalabalığa teşekkür etti.

Ardahan'ın geleceği için partililerden seçim süreci için destek isteyen Baydar, "İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğim. Hiçbir zaman biz ayrımcılık yapmadık. Allah'a hamdediyorum ki bundan sonra da böyle olacak. Ardahan için hiçbir hesabı olmayanlara itibar etmeyin. Siyaset mühendisliği yapanlara inanmayın." dedi.

Baydar'ı karşılama töreninde AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy da yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler