1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe Tapuyu Aldı
Arda Güler Şeytanın Bacağını Kırdı... Real Formasıyla İlk Golünü Attı

Arda Güler Şeytanın Bacağını Kırdı... Real Formasıyla İlk Golünü Attı

Real Madrid ligde Celta Vigo'yu 4-0 mağlup etti. Oyuna son dakikalarda giren Arda Güler, transferinden 8 ay sonra Madrid'deki ilk gol mutluluğunu yaşadı.

A+A-

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 28. haftasında Real Madrid sahasında Celta Vigo'yu ağırladı. 

Real Madrid ligde Celta Vigo'yu 4-0 mağlup etti. Oyuna son dakikalarda giren Arda Güler, transferinden 8 ay sonra Madrid'deki ilk gol mutluluğunu yaşadı.

İlk yarıyı Vincius Junior'un 21. dakikada attığı golle 1-0 önde kapatan Real Madrid, ikinci yarı Rüdiger'in yarattığı pozisyonda Celtalı futbolcu Vicente Guaita'nın kendi kalesine attığı golle (Dk. 79) skoru 2-0'a taşıdı.

Rakibine karşı sahadaki üstünlüğünü artıran ev sahibi, 88. dakikada Carlos Dominguez'in kendi kalesine attığı golle skoru 3-0 yaptı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, karşılaşmanın 90. dakikasında Vinicius'un yerine Arda Güler'i oyuna aldı.

arda-guler.jpg

Transferi sonrası art arda yaşadığı sakatlıkların ardından bir türlü şans verilmeyen Arda 90+4. dakikada Real Madrid'deki ilk golünü attı ve maçın sonucunu belirledi.

La Liga'da 69 puanla liderliğini sürdüren Real Madrid'i, haftayı galibiyetle kapatan Girona (62) ve Barcelona (61) izliyor.

ÇOK MUTLUYUM

Arda Güler, maçın ardından duygularını şöyle anlattı: "Şimdiye kadar benim için zor bir sezon oldu ama umuyorum ki bugünden itibaren güzel şeyler gelecek. Burası dünyanın en iyi kulübü, burada olmaktan mutluyum. Ne kadar zor olursa olsun; üzerinden gelebilecek yetenek ve karaktere sahibim. İlk golümü attığım için çok mutluyum. İnşallah daha fazlası da gelecek. Bunun için sıkı çalışmaya devam edeceğim." 

ANCELOTTİ: BÜYÜK BİR YETENEK 

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise maç sonu basın toplantısında Arda'yı övdü: "Çok az süre aldı ama bir şeyler yapacağından emindim. Büyük bir yetenek. Çok güzel bir gol oldu. Burada çok büyük bir geleceği var. Bundan çok eminiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler