1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ziraat Türkiye Kupası Trabzonspor'un
Fenerbahçe | 15 yaşındaki Arda Güler ile Profesyonel Sözleşme

Fenerbahçe | 15 yaşındaki Arda Güler ile Profesyonel Sözleşme

Fenerbahçe, 2005 doğumlu  altyapı oyuncusu Arda Güler ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

A+A-

Fenerbahçe, 2005 doğumlu  altyapı oyuncusu Arda Güler ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Geleceğin en önemli yıldız adayları arasında gösterilen, 10 numara pozisyonunda oynayan, solak genç, idol olarak Alex ve İrfan Can Kahveci'yi görüyor.

Sarı-Lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Altyapı oyuncumuz 2005 doğumlu Arda Güler ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı.

Orta saha pozisyonunda oynayan Arda Güler’in imzasına Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu, İdari Koordinatörümüz Selçuk Şahin, Futbol Akademi Genel Koordinatörümüz Tahir Karapınar ve Arda Güler’in ebeveynleri Ümit ve Serap Güler katıldı."

arda-guler.jpeg

25 Şubat 2005 doğumlu Arda Güler, futbol hayatına Ankara'da başladı. Gençlerbirliği Kulübü'nde kendini gösteren genç Arda, 2019 yılında, 14 yaşındayken Fenerbahçe kadrosuna dahil oldu. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe U-16 takımında yıldızı parlayan Arda Güler, Sarı-Lacivertli takım ile resmi sözleşme imzaladı. 10 numara pozisyonunda oynayan, sol ayaklı genç yetenek, geleceğin en önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor. Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz'ın ardından üzerine titrenen isimlerden. İdolleri ise Alex ve İrfan Can Kahveci.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler