1. HABERLER

  2. EKONOMİ | FİNANS | OTOMOTİV

  3. Anadolujet, Dünyaya Açılıyor
Anadolujet, Dünyaya Açılıyor

Anadolujet, Dünyaya Açılıyor

THY, alt markası AnadoluJet'in 2020 yaz tarifesi itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dış hat seferlere başlama kararı alındığını duyurdu.

A+A-

Türk Hava Yolları tarafından Kamuyu Aydınlatma Pilatformu'na(KAP) yapılan açıklamada şirketin alt markası olan AnadoluJet'in 2020 yaz tarifesi itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan dış hat seferlere başlama kararı alındığını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), Kamuyu Aydınlatma Pilatformu'na(KAP) yaptığı açıklamada şirketin Anadolu'nun bir çok noktasına uçak alt markası AnadoluJet'in gelecek yaz sezonundan itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleştirdiği uçuşlara yurt dışı hatlarının da ekleneceğini duyurdu.

Yaz sezonunda uçuşlar başlayacak

Konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları, büyüme stratejileri kapsamında 2020 yaz tarifesi itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ortaklığımızın AnadoluJet markası ile dış hat seferlere başlama kararı almıştır" denildi.

İlgili haber...

THY, Irak ve İran Uçuşlarını Durdurdu

Türk Hava Yolları (THY), bugün gerçekleştireceği tüm İran ve Irak uçuşlarını iptal etti.

Uçuşların devamının, 24 saat sonunda yeniden değerlendirileceği öğrenildi.

Bu kapsamda, Irak ve İran hava sahasını kullanan THY seferleri de rotalarını bu ülkelerden çıkardı.

THY uçakları, geçici bir süre bu iki ülkenin hava sahasını kullanmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.