1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 10 Yaşında Kız Servis KULLANDI
10 Yaşında Kız Servis KULLANDI

10 Yaşında Kız Servis KULLANDI

Rize' de çekildiği sanılan ve sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile internete düşen 9-10 yaşlarında bir kız çocuğunun, içerisinde öğrencilerinde bulunduğu servis midibüsünü direksiyonuna geçmesi intern

A+A-

Rize’ de çekildiği sanılan ve sosyal paylaşım sitesi aracılığı ile internete düşen 9-10 yaşlarında bir kız çocuğunun, içerisinde öğrencilerinde bulunduğu servis midibüsünü direksiyonuna geçmesi internette izleyici rekoru kırıyor.

Sosyal paylaşım sitesinde izlenme rekorları kıran 2 dakika 18 saniyelik görüntüde, 8-9 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kız çocuğunun, içinde ilköğretim okulu öğrencileri bulunan servis midibüsünü kullandığı görülüyor.

Rize’de bir köy yolunda çekildiği anlaşılan videoda küçük kızın hızla yol alan midibüsün direksiyonunu güçlükle çevirdiği gözleniyor.

Virajlara hız kesmeden girdiği görülen midibüsün şoförünün ise yan koltuktan küçük kızı kameraya kaydettiği düşünülüyor.

Midibüsteki öğrenciler ise arka koltuklardan direksiyon başındaki arkadaşlarını heyecanlı gözlerle izliyor.

İzleyenleri şaşkına çeviren görüntü ile ilgili güvenlik güçlerinin inceleme başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.