1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yunanlılardan 'Türk'lere Ucuz TATİL
Yürüyüş Programı Sıcak Havaya Göre Belirleniyor

Yürüyüş Programı Sıcak Havaya Göre Belirleniyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 09.00’da başladığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 16. gününde ikinci molasını verdi.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 09.00’da başladığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 16. gününde ikinci molasını verdi. CHP Liderinin yürüyüş programı, sıcak havaya göre ayarlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 16. gününde yürümeye devam ediyor. Saat 10.00’da vermiş olduğu ilk molanın ardından saat 10.30’da yürüyüşe devam eden Kılıçdaroğlu, ikinci mola adresi olan Sakarya 2. Organize Saniyii’nin karşısındaki alana ulaştı. Kılıçdaroğlu, burada mola verdi. Molanın ardından Kılıçdaroğlu’nun saat 17.00’de yürümeye devam etmesi planlanıyor. Kılıçdaroğlu, yürüyüş sırasında kendisine destek verenleri alkışlar ile selamladı.

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş programı sıcaklıklara göre ayarlanıyor

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yürüyüş programı aşırı sıcak havaya göre belirleniyor. Kılıçdaroğlu, saat 10.00’da ilk mola yerine vardığında termometreler 29 dereceyi gösterirken, saat 11.30’da verilen ikinci mola yerinde termometreler 33 dereceye çıktı. Aşırı sıcaklık yüzünden vatandaşlar yürümekte zorluk çekiyor. Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız aşırı sıcak nedeniyle göğüsünde ağrı hissederek sağlık ekiplerine başvurdu. Yıldız, kalp spazmı şüphesiyle Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler bugün Hendek ilçesindeki Balbalı Mesire Alanına kadar yürüyecek ve burada konaklayacak.

Yürüyüş Programı Sıcak Havaya Göre Belirleniyor

Yürüyüş Programı Sıcak Havaya Göre Belirleniyor

Yürüyüş Programı Sıcak Havaya Göre Belirleniyor

Yürüyüş Programı Sıcak Havaya Göre Belirleniyor

Haberin öncesi...

Kılıçdaroğlu; ‘’ Yolumuza İnanç Kararlılık İle Devam Edeceğiz’’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yollarına inanç ve kararlılıkla devam edeceklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark’tan başlattığı adalet yürüyüşünün 16. Gününde Sakarya’nın Hendek İlçesinde şehit emniyet müdürü Ali Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret etti. Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan’ın mezarlık ziyareti sonrasında basın açıklaması yapan Kılıçdaroğlu, “Yolumuza inanç kararlılık ile devam edeceğiz. Bu basın toplantısını şehit aileleriyle birlikte yapıyoruz. Gaffar Okkan’ın mezarını ziyaret ettik. Gaffar Okkan emniyet müdürümüz. Terörle mücadele konusunda Gaffar Okkan’ın kararlılığı ve tutumu Türkiye’nin her köşesinde takdir topladı. Halkla teröristleri ayırma konusunda Gaffar Okkan’ın izlediği yol çok değerlidir. Teröristler tarafından öldürüldüğünde bütün Diyarbakır yas tuttu. Öldükten sonra Diyarbakırlıların büyük kısmı çocuklarına Gaffar Okkan ismini verdi. Gaffar Okkan’ unutmayacağız. Terörden çok acı çektik. Analar ağlamasın diye şiirler okuduk, türküler söyledik. Terör hala can yakıyor özellikle terörle mücadele konusunda emin olun son derece samimiyiz. Her ortamda dile getiririm, bizden ne istiyorlarsa her desteği vermeye hazırız. Terörü kendi topraklarımızda istemiyoruz, huzur ve adaleti istiyoruz” dedi.

Basın açıklamasının ardından Kılıçdaroğlu, yürüyüşüne devam etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.