Yerel Gazeteciler Almanya'ya Gitti

Yerel Gazeteciler Almanya'ya Gitti

Avrupa Akademisi ( Europäische Akademie Berlin) davetlisi olarak Anadolu’nun 8 ilinden gazeteciler için ‘Yerel Gazetecilik’ konulu Almanya'ya gezi düzenledi.

A+A-

Almanya Dışişleri Bakanlığı, ana ilkesi ve hedefi Avrupa’yı anlamak ve şekillendirmek olan Merkezi Berlin’de bulunan Avrupa Akademisi ( Europäische Akademie Berlin) davetlisi olarak Anadolu’nun 8 ilinden gazeteciler için ‘Yerel Gazetecilik’ konulu Almanya gezisi düzenledi.

Kars'tan Havadis'in haberinde, 1963 yılından beri ağırlıklı olarak ‘Avrupa“ konuları üzerine çalışmalar yürüten bağımsız ve partiler üstü bir eğitim kurumu olan Avrupa Akademisi tarafından düzenlenen seyahate, Kars Gazeteciler Birliği’nden Tacettin Durmuş, Urfa İpekyol Gazetesi’nden Mustafa Arısüt, Gaziantep 27 Gazetesi’inden Ökkeş Özekşi, Trabzon Taka Gazetesi’inden Tacettin Çebi, Eskişehir Sakarya Gazetesinden Çağlar Özyazıcı, Erzincan Kazankaya Gazetesi’inden İbrahim Gürler, Bursa Olay Gazetesinden Gülinay Selçuk ve Antalya My Gazete İnternet Haber Sitesinden Bilge Ateş katıldı.

EAB Avrupa politikaları konularında eğitim veren bir aktör olan, aynı zamanda uluslararası eğitim, seminer ve proje yönetimi konularında yetkin hizmetler sunan öğrenme, tanışma ve etkinlikler için özel bir mekan sağlayan bir kuruluş olan Avrupa Akademisi, seyahat kapsamında bir dizi programlar düzenledi.

almanya-disisleri-bakanligi,-yerel-gazeciler-icin-almanya-seyahati-duzenledi-(18).jpg

almanya-disisleri-bakanligi,-yerel-gazeciler-icin-almanya-seyahati-duzenledi-(17).jpg

almanya-disisleri-bakanligi,-yerel-gazeciler-icin-almanya-seyahati-duzenledi-(14).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler