1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'İl Genel Meclisi'nde Dengeler Değişti.. Suat Bayhan DEM Parti'den İstifa Etti!
'Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri' Başladı

'Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri' Başladı

Kars'ta SERKA tarafından düzenlenen 'Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi' kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri başladı. 

A+A-

Kars'ta Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) tarafından düzenlenen 'Tarihi Kimliği ile Kars Kenti Projesi' kapsamında gerçekleştirilen Uluslararası Kars Konferansı ve Tanıtım Etkinlikleri başladı. 

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda açılış konuşmaları ile başlayan konferans; UNESCO, UNDP, COP24, EUSALP gibi uluslararası kuruluşlardan konuşmacıların katıldığı panellerle devam etti.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği (AB) mali iş birliği çerçevesinde finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulanan Rekabetçi Sektörler Operasyonel Programı (CISOP) kapsamında Kars Valiliği ve SERKA tarafından yürütülen etkinliğin birinci gününde Kars'ın turizm potansiyeli ve kültürel mirası üzerine paneller düzenlendi.

serka.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.