Twitter'da 'Karakter Sayısı' Artıyor

Twitter'da 'Karakter Sayısı' Artıyor

Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan milyarder iş adamı Elon Musk, sosyal medya ağında kullanıcılara uygulanan 280 karakterlik limiti 1000'e çıkarmayı planladıklarını bildirdi.

A+A-

Sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk, platforma yeni bir özellik getireceğini duyurdu.

Musk, Twitter'da kullanıcılara uygulanan 280 karakterlik limiti 1000'e çıkarmayı planladıklarını bildirdi.

Bu çıkışı destekleyen kullanıcılar 280 karakterlik limitin yetersiz kaldığını savunurken, Musk'ın kararına karşı çıkan kullanıcılar ise bu karakter limiti sayesinde kullanıcıların mesajlarını daha yalın ve anlaşılır bir şekilde ifade edebildiğini kaydediyor.

'MAVİ TİK' ÜCRETLİ OLACAK

Twitter'ı satın aldıktan hemen her gün yeni bir plan açıklayan Musk, ilk icraatlerinden biri olarak “mavi tik” olarak bilinen onaylanmış/doğrulanmış hesap sahipliğini ücretli yapmıştı.

Musk, bu fiyatı 8 dolar olarak açıklamış ve fiyatın ülkelerin satın alma gücü paritesine göre farklı olacağını belirtmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler