1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. Ücretli ‘Mavi Tik’ Herkese Sunuldu
Ücretli ‘Mavi Tik’ Herkese Sunuldu

Ücretli ‘Mavi Tik’ Herkese Sunuldu

Twitter’da isteyen herkes belirli bir ücret karşılığında “mavi tik” alabilecek.

A+A-

Elon Musk'ın Twitter'ı satın almasının ardından birçok revizyon gerçekleşiyor.

Bunlardan biri de mavi tikli hesapların ücretli olacak olmasıydı. Türkiye'de mavi tik ücreti belli oldu.

Twitter’da güvenilir hesapları gösteren mavi tik herkese açılıyor. Belirli bir ücret ödeyerek Twitter’da mavi tik almak mümkün olabiliyor.

Twitter mavi tik yaygınlaşıyor. İsteyen herkes belirli bir ücret karşılığında mavi tik alabiliyor.

Elon Musk’ın satın almasından sonra Twitter kurallarında değişikliğe gidildi. Twitter Blue aboneliği sayesinde isteyenler mavi tik ile kendilerini onaylayabiliyor.

“MAVİ TİK” TÜRKİYE FİYATI

Twitter Blue fiyatı ABD’de 8 dolar olarak belirlenmişti. Doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödemeniz gerekiyor. Bu parayı her ay düzenli ödemek gerektiğini unutmamalısınız.

mavi-tik.jpeg

TWİTTER “MAVİ TİK” NASIL ALINIR?

Eski kurallarda mavi tik almak için hesabınızın onaylanmış olması gerekiyordu. Yeni hesaplarda olduğu gibi bu hesapların da mavi tiki koruması için aylık ödemesi yapması gerekecek.

Twitter'daki mavi Onay rozeti, kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar. Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.

Twitter Blue şu anda sadece ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da erişime açıldı.

Twitter Blue, iOS ve Android için Twitter'da uygulama içinden satın alınabilecek. Mavi tik almak böyle mümkün olacak. Türkiye’de mavi tik alma başvurusu henüz açılmış değil.

TWİTTER BLUE AVANTAJLARI

Twitter Blue aboneleri seçkin özellikler sunan bir abonelik sistemidir. Kullanıcıların deneyimlerini özelleştirme imkanı sunuyor. Twitter Blue ile, reklamsız makale okuma deneyimi sunuluyor. Son 24 saatte en çok paylaşılan makalelere doğrudan erişmek mümkün oluyor.

Okuyucu modu ile uzun Twet dizileri daha rahat okunabilecek. En çok kullanılan sayfaları ayarlayabilecek ve istediğiniz tweetlere daha kolay ulaşabileceksiniz.

Twitter Blue aboneleri 10 dakikaya kadar video yükleyebilecek ve istediği temayı seçebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler