1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bekçilere Silah ve Zor Kullanma Yetkisi
Türk ve Sakık'tan Taziye Ziyareti

Türk ve Sakık'tan Taziye Ziyareti

Görevden alınan DBP'li Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık Abdullah Gül'e taziye ziyaretinde bulundu.

A+A-

Görevden alınan DBP'li Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk ile Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık Abdullah Gül'e taziye ziyaretinde bulundu.

Ahmet Türk ve Sırrı Sakık öğle saatlerinde Kayseri’ye gelerek, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün babasının evinin bahçesine kurulan taziye çadırına girdi. Türk ve Sakık, Abdullah Gül ve kardeşi Macit’e başsağlığı diledi. Gül ailesi, taziyeye gelenlerin tümüne olduğu gibi Türk ve Sakık’a da öğle yemeği ikram etti.

turk-sakik.jpeg

Olağanüstü Hal uygulamasıyla görevlerinden alınan Ahmet Türk ve Sırrı Sakık'ı yarım saat süren ziyaret sonrası Abdullah Gül, taziye çadırından yola kadar uğurladı. Bu arada, çevre illerden çok sayıda büyükşehir ve il belediye başkanı da Kayseri’ye gelerek Gül Ailesine başsağlığı dileklerini iletti. 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.