1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Çayı’nda İlk Kez Rafting Heyecanı
Toplumsal Dayanışma.. Kağızman'da Cenaze Hizmetleri Ücretsiz Olacak!

Toplumsal Dayanışma.. Kağızman'da Cenaze Hizmetleri Ücretsiz Olacak!

Kars'ın Kağızman Belediyesi, cenaze hizmetlerinde önemli bir adım atarak anlamlı bir hizmet sunmaya karar verdi.

A+A-

Kars'ın Kağızman Belediyesi, cenaze hizmetlerinde önemli bir adım atarak anlamlı bir hizmet sunmaya karar verdi.

Kağızman’da yaşayan herkes, cenaze defin işlemleri sırasında gereken malzemeleri ücretsiz olarak alabilecek.

31 Mart seçimlerinde Halkların Demokrasi ve Eşitlik Partisi'nden (DEM Parti) Kağızman Belediye Eşbaşkanı seçilen Güner Hatay ve Mehmet Alkan'ın meclis toplantısında sunduğu ücretsiz cenaze hizmetleri teklifi belediye meclisi tarafından kabul edildi.

CENAZE HİZMETLERİ VE MALZEMELERİ ÜCRETSİZ OLACAK!

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; kararın uygulanmasıyla birlikte, ilçede yaşayan yurttaşlar cenaze defin işlemleri sırasında ihtiyaç duydukları malzemeleri, imam eşliğinde ücretsiz olarak temin edebilecekler.

kagizman-002.jpg

Kağızman Belediyesi tarafından sunulan hizmet kapsamında kefen bezi, el sabunu, gül suyu, 1 çift eldiven, peştamal, pamuk, sünger ve 1 adet havlu gibi önemli malzemeler cenaze yakınlarına ücretsiz olarak sunulacak.

Cenaze yakınlarının bu hizmetten faydalanabilmeleri için Kağızman Belediyesi'nin (0474) 351 60 12 numaralı telefonundan ulaşmaları yeterli olacak.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA

İlçede yaşayan yurttaşların zorlu bir süreçte karşılaştıkları maddi ve manevi zorluklara destek olmayı amaçladığı kaydedilen hizmetin; toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlenmesine katkı sağlamasının, toplumsal dayanışmanın amaçlandığı belirtildi.

Bu kararın, ilçe halkı tarafından olumlu karşılandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler