1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Kars-Sarıkamış Yolunun Buzu Temizleniyor
Tacizci Babasını Vurarak ÖLDÜRDÜ

'Tacizci Baba'sını Vurarak ÖLDÜRDÜ

Kars'ın Selim ilçesinde kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs, diğer kızı tarafından vurularak öldürüldü.

A+A-

Kars'ın Selim ilçesinde kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şahıs, diğer kızı tarafından vurularak öldürüldü.

İHA'nın haberine göre, Selim Jandarma Komutanlığı'na Z.D. isimli kişinin silahla intihar ettiği bilgisinin gelmesi üzerine jandarma, cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri olay yerine gitti. Yapılan araştırma, parmak izi, el sıvapları ve görüşmeler neticesinde Z.D.'nin öz kızı A.D.'ye sürekli cinsel istismarda bulunduğu ve bu nedenle büyük kızı E.D. tarafından av tüfeğiyle sırtından bir el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi. Ceset otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

E.D. ve kardeşleri ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alındı. 4 kız kardeşin annelerinin öldüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.