1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sultan Alparslan'da 'Dart' TURNUVASI
Sultan Alparslanda Dart TURNUVASI

Sultan Alparslan'da 'Dart' TURNUVASI

Kars Sultan Alparslan Koleji, 1. sınıf veliler arası 'Dart Turnuvası' heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

A+A-

Kars Sultan Alparslan Koleji, 1. sınıf veliler arası "Dart Turnuvası" heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu. 

KHA'nın haberinde, Özel Sultan Alparslan Koleji, öğrenci velilerini Dart Turnuvasında yarıştırdı. Yarışmaya çocuklarıyla gelen veliler, daha sonra Dart Turnuvası sahasına geçerek yarışmaya başladı. Puanlama usulü yapılan yarışmada çocukları karşısında maç yapmanın heyecanını yaşayan veliler, kıyasıya mücadele ettiler.

Çocuklar anneleriyle böyle bir faaliyete katılmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getirdi. Turnuvada çekişmeli ve zorlu geçen bir finalden sonra Selvi Yiğit birinci, Müjgan Çimendağ ikinci, Nurdan Reis üçüncü oldu.

Özel Sultan Alparslan Koleji okul müdür yardımcısı Fahri Esen turnuvanın veliler arası diyalogu geliştirmek ve okul-veli birlikteliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi. Esen, okulun eğitim yönünden kendini ispatlamış bir kurum olduğunu da belirterek, şöyle konuştu: “Bu tür organizasyonlarla velilerle de diyaloğu artırarak öğrencilerin eğitim kalitelerini daha da yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bu çerçevede düzenlediğimiz dart turnuvasında velilerimizin rekabet içerisinde hoşça zaman geçirerek kaynaşmaları bizleri sevindirdi. Güzel bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Etkinliğimize katılan annelere, turnuvaya katkılarını esirgemeyen öğretmen arkadaşlara teşekkür ediyorum.”

Turnuva sonunda dereceye girenler ödüllendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.