'Sosyal Medya'da TAMAM Fırtınası

'Sosyal Medya'da TAMAM Fırtınası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şayet bir gün milletimiz 'Tamam' derse, ancak o zaman biz kenara çekiliriz' açıklamasının ardından sosyal medyada 'tamam' fırtınası esiyor.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın, partisinin grup toplantısında 24 Haziran seçimlerine ilişkin söylediği, "Bizi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na da AK Parti Genel Başkanlığı'na da Başbakanlığa da Cumhurbaşkanlığına da milletimiz getirdi. Şayet bir gün milletimiz 'Tamam' derse, ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından sosyal medyada 'tamam' rüzgarı esmeye başladı.

SOSYAL MEDYA  'TAMAM' DEDİ. 

Erdoğan'ın sözlerinin ardından düşüncelerini 'tamam' hashtag'iyle Twitter hesaplarından dile getiren Cumhurbaşkanı adayları, Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu ve HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli başta olmak üzere yüzbinlerce  sosyal medya kullanıcısı hep bir ağızdan 'Tamam' dedi.

'Tamam' hashtag'i ile yapılan paylaşımlar kısa sürede dünya genelinde de Trend Topic listesinde bir numaraya yükseldi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler