'Sigara, Cilt Kremi ve Uyuşturucu' Operasyonu

'Sigara, Cilt Kremi ve Uyuşturucu' Operasyonu

Kars’ta polisin düzenlediği operasyonlarda “kaçak tütün/sigara, sahte cilt kremi ve uyuşturucu madde” ele geçirildi.

A+A-

Kars’ta polisin düzenlediği operasyonlarda “kaçak tütün/sigara, sahte cilt kremi ve uyuşturucu madde” ele geçirildi.

KAÇAK TÜTÜN VE SİGARA

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars'ın Kağızman ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 4 şüpheli yakalandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kağızman'da düzenlenen operasyonda, 4 iş yeri ve eklentilerindeki aramada, 10 bin 860 doldurulmuş makaron, 7 bin boş makaron, gümrük kaçağı sigara ve 4 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Operasyonda 4 şüphelinin gözaltına alındığı ve 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapıldığı kaydedildi.

..haberin uzantısı

SAHTE CİLT KREMİ

Kars'ta piyasa değeri 2 milyon lira olan sahte cilt bakım kremi ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, şüphe üzerine Kars/Digor - Iğdır kara yolunda bir aracı uygulama noktasında durdurdu.

Araçta yapılan aramada, sahte olduğu değerlendirilen bin 240 paket cilt bakım kreminin ele geçirildiği ve oayla ilgili şüpheli 1 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında TCK-186 'Bozulmuş veya Değiştirilmiş Gıda veya İlaçların Ticareti' suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Kars'ta bir otomobilin egzoz borusunun altına gizlenmiş 305 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, kente uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine; plakası ve sürücüsü tespit edilen kiralık otomobili, belirlenen güvenlik noktasında durdurarak, narkotik köpek yardımıyla yapılan aramada, egzoz borusu altına gizlenmiş çorap içerisinde 3 parça halinde 305 gram metamfetamin bulundu.

Gözaltına alınan sürücü A.U’nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapma’ suçundan tutuklandığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum