Bayan Voleybolcular 'Türkiye Kupası'nda

Kars tarihinde ilk kez bir bayan voleybol takımı Türkiye Voleybol Federasyonu'nun deplasmanlı bayanlar voleybol karşılaşmalarına katılacak.

Kars tarihinde ilk kez bir bayan voleybol takımı Türkiye Voleybol Federasyonu'nun deplasmanlı bayanlar voleybol karşılaşmalarına katılacak.

Kars Gençlik Spor'un bayanlar voleybol takımı Kars tarihinde bir ilke imza atıyor. Bayanlar voleybol liginde Kars'ı temsil edecek 15 kişilik takım, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Voleybol İl Temsilcisi ve Antrenör Alaettin Kurtaal, "Takım olarak çok heyecanlıyız. Bizim grupta olan takımlarla daha öncede karşılaştık ve bu takımları birkaç kez yenerek yolumuza devam ettik. Bu karşılaşmalarda aynı performansı gösterebilirsek gruptan rahat çıkarız. Takımda 15 sporcu bulunuyor. Bu sporculardan ikisi sakat, maç gününe kadar yetiştirmeye çalıyoruz. Her ne kadar bayanlar voleybol ligi olsa da bizim takımın yaş ortalaması 14 ile 18 arası genç ve kaliteli sporculardan oluşmaktadır. Haftada belirli günlerde 8 saat çalışıyoruz. Şuan takımın durumu çok iyi maçlarımızın başlamasına az bir zaman kaldı. Hedefimiz ilk gruptan çıkarak yolumuza devam etmek, bunu da başaracağımıza ve Kars'ı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.

31 Ocak 2010 tarihinde başlayacak olan karşılaşmalarda Kars Gençlik Spor'un olduğu grupta, Bitlis Güroymak, Erzurum DSİ ve Muş Gençlik Spor yer alıyor. İlk maç Kars Merkez Spor Salonu'nda Kars Gençlik Spor, Muş Gençlik Spor arasında oynanacak. Bayan voleybol takımının Kars tarihinde ilk kez deplasmanlı bayanlar ligi karşılaşmalarına katılması ayrıca önem taşıyor. Kars Gençlik Spor voleybol takımı daha önce 2009 yılında katıldığı GAP oyunlarında ilk 4'e girerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Diğer Haberler

Ağrı Belediyesi'nin Hesaplarına Haciz.. 7 Milyon TL Bloke Edildi!
Birecik Belediye Başkanı ve 4 Meclis Üyesi.. DEM Parti’den İstifa Etti
Kars'ta 1 Mayıs.. Kutlamaların Adresi 'Tren Garı' Meydanı
Tahir Elçi Cinayeti Davası.. Yeni Mütalaa, Sanıkların Beraatı İstendi
Sayıştay'tan Bölge Gezisi.. Başkan Metin Yener Kars'a Geldi
Digor'da 'Kaçak Silah' Operasyonu.. 4 Kişi Gözaltına Alındı
Selim Belediyesi'nde Skandal.. Önceki Başkan 'Cep Telefonu'nu Götürmüş!
Karakolda Görevli Polis Dehşet Saçtı.. 2 Amir Hayatını Kaybetti!