1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan’a Lapa Lapa Kar Yağıyor
SERKAdan Bilgilendirme TOPLANTISI

SERKA'dan Bilgilendirme TOPLANTISI

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), İran, Gürcistan ve Azerbaycan'a yönelik dış ticaret olanakları ve yatırım imkanları konusunda bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), faaliyet gösterdiği Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerindeki özel sektör, sivil toplum ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine İran, Gürcistan ve Azerbaycan’a yönelik dış ticaret olanakları ve yatırım imkanları konusunda bilgilendirme toplantıları düzenleyecek.

Üç komşu ülkenin ticaret müşavirlerinin katılacakları toplantılarda, Serhat illerinde faaliyet gösteren özel sektör temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına üç ülkedeki dış ticaret imkanları, mevcut ticaret anlaşmaları, vergi ve gümrük mevzuatı, bu ülkelerde işyeri açma ve yatırım yapma olanakları ve koşulları hakkında bilgiler verilecek.

Ajansın destekleri ve Yeni Teşvik Sistemi konularının da ele alınacağı “Komşu Ülkeler Ticaret Potansiyeli Bilgilendirme Toplantıları”na Azerbaycan Bakü Ticaret Başmüşaviri Hüseyin Necip Yavuz, Gürcistan-Batum Ticaret Ataşesi İsmail Volkan Berker, İran-Tahran Ticaret Müşavir Yardımcısı Alper Çakıroğlu ile Serhat Kalkınma Ajansı uzmanları katılacak.

Düzenlenecek olan toplantıların programı şöyle:

KARS ve ARDAHAN
14 MAYIS 2012 Pazartesi - Saat: 14:00
Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonu

IĞDIR
15 MAYIS 2012 Salı - Saat: 11.00
Iğdır Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Toplantı Salonu

AĞRI (DOĞUBAYAZIT)
15 Mayıs 2012 Salı- Saat 15:30
Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.