1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Belediyesi'nde Kriz.. AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
Selim'de Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Selim'de Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Kars’ın Selim İlçesi’nde 2016-2016 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

A+A-

Kars’ın Selim İlçesi’nde 2016-2016 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

Selim Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Amaçlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin Kapalı Spor Salonu’nda düzenlediği mezuniyet töreninde Kaymakam Erdinç Dolu, öğrencileri yalnız bırakmadı.

Mezuniyet töreninde konuşan Kaymakam Erdinç Dolu, öğrencilere hak ve adaletten ayrılmamalarını, önlerinde kendilerini bekleyen üniversite sınavlarına çok iyi hazırlanmalarını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Öğrenciler hazırladıkları program doğrultusunda gönüllerince eğlendi. Mezuniyet törenine katılan öğrenci velilerinin heyecanlı olmaları ise dikkat çekti.

Selim Şehit Teğmen Gökhan Yaşartürk Çok Amaçlı Anadolu Lisesi öğrencileri daha sonra Kaymakam Erdinç Dolu ile bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törene; Kaymakamımız Erdinç Dolu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.