1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köşk'ün En Güçlü Adayı ERDOĞAN
Sedat Peker’in Videoları IMDB’de

Sedat Peker’in Videoları IMDB’de

Sedat Peker’in YouTube videoları, dünyanın en büyük dizi ve film veri tabanı olan IMDB’ye girdi.

A+A-

Suç örgütü liderliğiyle suçlanan Sedat Peker, YouTube üzerinden paylaştığı videolar ile YouTube’da  en çok izlenenler arasına girdi.

522 bin abonesi bulunan ve 7. videosunu da yayımlayan Peker’in YouTube videoları, dünya genelinde popüler olan en büyük dizi ve film veri tabanı Internet Movie Database’e (IMDB) girdi.

 İlk videosunun izlenme sayısı 4 milyonu geçen Peker, 6. videosu ile birlikte YouTube’dan, “resmi hesap” anlamına gelen, ‘onay tiki’ almıştı.

Reality show türlerinde kategorisinde

 “Sedat Peker vs. AKP” başlığı ile platformdaki yerini alan videolar serisi; biyografi, suç ve reality show türlerinde kategorize edildi.

9,9/10 puana sahip seri, platformda “Hükümetle derin bağlantıları olan bir mafya lideri yerinden edilir ve evi basılır.

“Şimdi de mafya ile hükümet arasındaki karanlık bağlantıları açığa çıkararak kendisine yapılan yanlışlar dolayısıyla intikam almak istiyor” açıklamasıyla yer aldı.

“Türkiye’den duyulmamış hikayeler”

Seriye, IMDB kullanıcıları tarafından İngilizce dilinde yazılmış “En iyi mafya hikayesi, The Sopranos’tan daha iyi.”

“Sedat, 128 milyon doların nerede olduğunu açıklayacak mı?” “Dünyanın en izlenen trajikomik programına hoş geldiniz.” “Türkiye’den duyulmamış hikayeler” gibi yorumlar yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler