1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Sarıkamış'taki Kazada Hayatını Kaybedenler Kocaeli'de Toprağa Verildi
Sarıkamış'taki Kazada Hayatını Kaybedenler Kocaeli'de Toprağa Verildi

Sarıkamış'taki Kazada Hayatını Kaybedenler Kocaeli'de Toprağa Verildi

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Urağ ile Faruk Akbulak’ın cenazeleri Kocaeli'de toprağa verildi.

A+A-

Sarıkamış Şehitleri'ni anma etkinliklerine katılmak için Kars'a giden ve meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden 2 kişi memleketleri Kocaeli'de toprağa verildi.

Kars'ta iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Urağ ile Faruk Akbulak’ın cenazeleri Kocaeli'de toprağa verildi.

Sarıkamış Şehitleri'ni anma etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün de kazaya karıştığı olayda araç sürücüsü Ömer Urağ ile Faruk Akbulak hayatını kaybetmişti.

HAYATINI KAYBEDEN 2 KİŞİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzurum'un Horasan ilçesi ile Kars'ın Sarıkamış ilçesi arasındaki kara yolunun Karakurt mevkisinde dün iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Urağ ve Faruk Akbulak bugün ikindide toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan, tekstil işiyle uğraşan Akbulak'ın cenazesi, Darıca Arafat Camisi'de kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Derince ilçesi Yavuz Sultan Mahallesi'nde ikamet eden, evli ve 1 çocuk babası belediye personeli Ömer Urağ ise Yavuz Sultan Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Derince Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

kocaeli.jpg

OLAY

Kars'ta dün iki otobüs ile bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında, sürücü Ömer Urağ ile yolculardan Faruk Akbulak hayatını kaybetmiş, 8 kişi de yaralanmıştı.

Kaza, dün (5 Ocak) sabah saatlerinde Kars'ın Sarıkamış ilçesi Karakurt köyü yakınlarında meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kayan A.E. yönetimindeki kamyona, arkadan gelen C.G.'nin kullandığı Turgutreis firmasına ait yolcu otobüsü çarptı. Yaklaşık 2-3 dakika sonra, aynı şeritte ilerleyen Ömer Urağ (39) yönetimindeki Derince Belediyesi'ne ait otobüs, kazaya karışan otobüse arkadan çarptı. Belediyeye ait otobüste sıkışan şoförü Ömer Urağ ile yolculardan Faruk Akbulak (55) hayatını kaybetti.

Urağ'ın kullandığı otobüsün, Kocaeli Sarıkamışlılar Derneğinin talebi üzerine Derince Belediyesince tahsis edildiği ve Sarıkamış'taki anma törenlerine gidenleri taşıdığı öğrenilmişti.

Kaza sonrası Derince Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden kafile Karakurt mevkisinde kaza yapmıştır. Belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında yaşamını yitiren şoförümüz Ömer Urağ ve vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler