1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Maddi Hasarlı Trafik Kazası
Sarıkamış 'Karakurt - Erzurum Yolu'nda Tören

Sarıkamış 'Karakurt - Erzurum Yolu'nda Tören

Sarıkamış Karakurt-Erzurum 2’inci kısım yolunun temel atma töreni UDH Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Sarıkamış Karakurt-Erzurum 2’inci kısım yolunun temel atma töreni Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Temel atma törenine Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Karayolları Genel Müdür Yardımcı Uğur Kenan Adiloğlu ile bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberin öncesi...

Arslan Kars'ta

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karakurt-Erzurum il sınırı 2. kısım yolu temel atma töreni ve 3. Uluslararası Ebul Hasan Harakani Sempozyumu için bugün Kars'a geldi.

Özel uçakla Kars'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'i Kars Harakani Havalimanında Vali Rahmi Doğan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ve partililer karşıladı.

Sarıkamış 'Karakurt - Erzurum Yolu'da Tören

Sarıkamış 'Karakurt - Erzurum Yolu'da Tören

Haberin uzantısı...

Arslan, Besi Çiftliği ve Kesimhane İnşaatını İnceledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Açık Ceza İnfaz Kurumu Kesimhanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Bakan Arslan, Vali Rahmi Doğan ile birlikte Ardahan Yolu üzerinde bulunan Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde cezaevi yetkililerince karşılandı. Arslan, daha sonra inşaat yetkilisinden kesimhane hakkında bilgiler aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler