1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Şırnak'tan İzne Gelen Asker İntihar ETTİ
Kalp Krizi Geçiren Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali Ankara'ya Sevk Edildi

Kalp Krizi Geçiren Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali Ankara'ya Sevk Edildi

Kalp krizi ve ardından beyin kanaması geçiren Kars'ın Sarıkamış ilçesi Belediye Başkanı Harun Hayali, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

A+A-

Kalp krizi ve ardından beyin kanaması geçiren Kars'ın Sarıkamış ilçesi Belediye Başkanı Harun Hayali, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

ucak-001.jpg

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, göğüs ağrısından dolayı Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne başvuran ve hekimlerce kalp krizi geçirdiği belirlenen MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne sevk edildi.

Burada anjiyo olan ve yoğun bakımda tedaviye altına alınan Hayali'nin beyin kanaması da geçirdiği tespit edildi.

Genel sağlık durumu ciddiyetini koruyan Hayali'nin, ailesinin de isteği üzerine başka bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Hayali, Harakani Havalimanı'na gelen ambulans uçakla Ankara'ya gönderildi.

..haberin öncesi

SARIKAMIŞ BELEDİYE BAŞKANI HARUN HAYALİ YOĞUN BAKIMDA

MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali'nin göğüs ağrısı şikayetiyle başvurduğu hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. 

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde de beyin kanaması geçirdi. 

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, önceki gün (7 Aralık) sabah saatlerinde göğsündeki ağrısı şikayetiyle Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Burada muayene edilen kalp krizi geçirdiği belirlenen Hayali, Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne sevk edildi.

Öğlen saatlerinde anjiyo yapılan ve yoğun bakım servisinde tedaviye alınan başkan Hayali’nin bu sırada beyin kanaması da geçirdiği anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler