1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'taki Oda Başkanlarından BDP Adaylarına Ziyaret
Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali Hayatını Kaybetti

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali Hayatını Kaybetti

Kars'ta kalp krizi geçiren MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, tedavi gördüğü Ankara'da hayatını kaybetti.

A+A-

Kars'ta kalp krizi geçiren MHP'li Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, tedavi gördüğü Ankara'da 61 yaşında hayatını kaybetti.

Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, Ankara'da tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kalp krizi ve ardından beyin kanaması geçiren Kars'ın Sarıkamış ilçesi Belediye Başkanı Harun Hayali, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edilmiş ve burada tedavi altına alınmıştı.

VEFAT HABERİNİ MHP'Lİ SADİR DURMAZ DUYURDU

Belediye Başkanı Hayali'nin vefat haberini MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz duyurdu.

MHP'li Durmaz yaptığı açıklamada: "Sarıkamış Belediye Başkanımız Sayın Harun Hayali geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir, Cenab-ı Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun. Ailesinin, sevenlerinin ve camiamızın başı sağ olsun." dedi.

HAYALİ’NİN CENAZESİ, KARS’TA TOPRAĞA VERİLECEK

Hayali’nin cenazesinin Kars'a getirilerek yarın (28 aralık) Sarıkamış'ta toprağa verileceği öğrenildi.

..haberin öncesi

ANKARA'YA SEVK EDİLMİŞTİ

7 Aralık sabah saatlerinde göğsündeki ağrısı şikâyetiyle Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne başvuran ve hekimlerce kalp krizi geçirdiği belirlenen MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Burada anjiyo olan ve yoğun bakımda tedaviye altına alınan Hayali'nin beyin kanaması da geçirdiği tespit edilince; genel sağlık durumunun ciddiyeti ve ailesinin de isteği üzerine 8 Aralık günü ambulans uçakla Kars’tan Ankara'ya sevk edilmiş ve ve burada tedavi altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler