Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 67’ye Yükseldi

Sahte İçkiden Ölenlerin Sayısı 67’ye Yükseldi

Türkiye'de sahte ve kaçak içkiden dolayı 9 Ekim'den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.

A+A-

Sahte ve kaçak içkiden dolayı yaşamını yitirenlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Aydın'da 2, Kırklareli, Zonguldak ve İzmir'de birer kişinin daha ölümüyle 9 Ekim'den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde yaşayan Metin Tekeli, iddiaya sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Tekeli, hastanede yaklaşık 3 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kuşadası’nda da sahte içki içtiği ileri sürülen Hasan Topal, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İki kişinin cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şehirde 12 Ekim’den bu yana iki kişinin daha ölümüyle sahte içkiden dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükselirken, ülke genelindeki ölümler 67'ye yükseldi.

Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Kıyıköy beldesinde balıkçılık yapan Soner Dolukan, Tayfun Yakın, Tufan Abay ile T.A., geçen hafta alkol aldı. İddiaya göre, el yapımı sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan 4 kişi, yakınlarınca Vize Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi, Tekirdağ ve Kırklareli’deki hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

Sahte içkiden zehirlendikleri belirlenen 4 kişiden durumu ağır olan Soner Tolukan ve Tayfun Yatkın’ın ardından bugün de Tufan Abay hayatını kaybetti. Diğer 1 kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.