1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin'den CHP Genel Merkezi'ne Tepki
‘Sahara ve Ilgar’ Zincirsiz TIR Geçişine Kapatıldı

‘Sahara ve Ilgar’ Zincirsiz TIR Geçişine Kapatıldı

Kars ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar ve yoğun tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor.

A+A-

Ardahan-Şavşat ile Damal-Posof-Türkgözü yolu buzlanma nedeniyle zincirsiz TIR geçişlerine kapatıldı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Ardahan'ı ve bölgeyi Karadeniz'e bağlayan Ardahan-Şavşat (Sahara Geçidi) ile Gürcistan sınırındaki Türkgözü Gümrük Kapısı'na geçişi sağlayan Damal-Posof-Türkgözü (Ilgar Dağı) kara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Ardahan-Şavşat kara yolunda ilerlemekte güçlük çeken 3 TIR'ın Karayollarına ait bakımevi bahçesine park edildiği belirtildi.

Karayolları yetkilileri ile polis, yüksek noktalarda kar ve yoğun tipinin ulaşımı aksattığını belirterek sürücüleri takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmalarını konusunda uyardığı kaydedildi.

...ilgili haber 

KARS BUZ KESTİ

Hava sıcaklığının eksi 15'i gördüğü Kars'ta, her taraf dondu. 

Soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Hava sıcaklığının 15 dereceye düştüğü Kars'ta Kars Çayı dondu, araçların camları buz tuttu. Kars'ta soğuk havanın önümüzdeki günlerde daha da etkili olması bekleniyor. 

Soğuktan donan Kars Çayı'nda buzdan küçük adacıklar oluşurken, gece hava sıcaklığı eksi 17 dereceyi gördü, sabah saatlerinde araç termometreleri eksi 15'i gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.