1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cami Ve Kur’an Kurslarını Temizleyecekler
Radikal.com.tr Kapanıyor

Radikal.com.tr Kapanıyor

Radikal gazetesinin basılı yayınına son vermesinin ardından online olarak yayınlanan radikal.com.tr'nin de 25 Mart Cuma günü kapatılıyor.

A+A-

Radikal gazetesinin kapanmasının ardından online olarak yayın hayatına devam eden radikal.com.tr de Mart ayı sonunda kapanıyor.

Radikal muhabirleri İdris Emen, İsmail Saymaz ve Haber Müdürü Ömer Erbil’in Hürriyet gazetesine çalışmaya devam edeceği, bazı editörlerin de hürriyet.com’tr’ye geçeceği öğrenildi. Ancak bunun dışında kalan kişilerin akıbeti belirsiz.

Radikal.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Ezgi Başaran, twitter hesabından dün akşam, “Herkesin hikayesini anlattık. İyi gazetecilik yaptık. Bugün bunu diyebilmek büyük lükstür. Radikal yazıişlerine ve okurlarına teşekkürler” mesajını paylaştı.

Radikal’in basılı yayının kapanmasının ardından Hürriyet gazetesiyle birlikte verilmeye başlanan Radikal Kitap ekinin ise yine aynı şekilde yayın hayatına devam edeceği belirtildi.

1996’da Doğan Medya Grubu’nda yayın hayatına başlayan Radikal gazetesi, basılı yayına son vererek 21 Haziran 2014’te dijital gazeteciliğe geçmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.