1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. YURTKUR Kars Müdürü Pehlivan'a Saldırı
Patronunu Öldüren Garsona MÜEBBET

Patronunu Öldüren 'Garson'a MÜEBBET

Iğdır'da garsonluk yapan Çetin Yıldız'a, tartıştığı patronunu tabanca ile öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası verildi.

A+A-

Iğdır'da garsonluk yapan Çetin Yıldız'a, tartıştığı patronunu tabanca ile öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası verildi.

Iğdır'da geçen yıl bir lokantada garsonluk yapan 33 yaşındaki Çetin Yıldız'a, para konusunda tartıştığı patronu 32 yaşındaki Serkan Yıldırım'ı tabanca ile öldürme suçundan ömür boyu hapis cezası verildi.

Olay, 28 Aralık 2011 tarihinde Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Çetin Yıldız para konusunda tartıştığı ve bu nedenle işsiz kaldığı restorant sahibi Serkan Yıldırım'ı yürürken görünce yanına giderek tartışmaya başladı. Tartışma, kısa rüde kavgaya dönüşünce Yıldız, tabancasını çekti ve Yıldırım'ı 4 yerinden yaraladı. Serkan Yıldırım, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Tutuklanan Çetin Yıldaz hakkında Ağır Ceza Mahkemesinde tasarlayarak adam öldürmek suçundan dava açıldı. Iğdır Ağır Ceza Mahkemesi'nde son duruşmaya çıkarılan Çetin Yıldız'a ömür boyu hapis cezası verildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.