Partiler Grup Toplantılarını İptal Etti

Partiler Grup Toplantılarını İptal Etti

TBMM'de grubu bulunan siyasi partiler, koronavirüs (coronavirüs) tedbirleri kapsamında bu hafta grup toplantısı yapmayacak.

A+A-

AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP yeni tip coronavirüs (covid-19) tedbirleri kapsamında TBMM grup toplantılarını iptal etti. Ancak milletvekilleri, Genel Kurul çalışmalarına devam edecek.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Yaşanan son gelişmeler doğrultusunda 17 Mart Salı günkü  haftalık olağan TBMM Grup toplantımızı iptal ettik.  Yarınki MYK ve salı günkü Coronavirüs İzleme Komitesi toplantılarımızda son gelişmeleri değerlendireceğiz” dedi.

HDP’den yapılan açıklamada da “17 Mart Salı günü yapılması planlanan Meclis Grup Toplantımız, Coronavirüs tedbirleri kapsamında iptal edilmiştir” denildi.

Meclis'e ziyaretçi yasağı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) yeni tip coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında, grup toplantıları da dahil iki hafta ziyaretçi kabul edilmeyeceği açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.