1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kars’ta
Özel Çelik Başarı’dan Sağlıklı Ziyaretler

Özel Çelik Başarı’dan Sağlıklı Ziyaretler

Kars Özel Çelik Başarı koleji öğrencileri, Sağlık Haftası nedeniyle Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekiliklerini ziyaret ettiler.

A+A-

Kars Özel Çelik Başarı koleji öğrencileri, Sağlık Haftası nedeniyle Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mithat Kaya ve Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Nilhan Eryeğen’i ziyaret ettiler.

Çocuklar; Harakani Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nilhan Eryeğen’e, Doktorluk mesleğinin zorluklarını sordular. Eryeğen de, insana hizmet verilen her meslek gibi sıkıntıların olduğunu ancak severek yapıldığında her sabah aynı şevk ve enerji ile başlamak gerektiğini özellikle belirtti. Uzm. Dr. Nilhan Eryeğen ayrıca, kendilerine meslek seçimlerinde özellikle hiç yılmadan, yorulmadan çalışmaları için keyif alacakları işlere yönelmelerini ve her ne yaparlarsa yapsınlar severek yaptıkları takdirde en iyisi olabileceklerini ve mutlu olabileceklerini ifade etti. Eryeğen, küçük ziyaretçilerine eğitim aşamalarından da bahsetti.

KAÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mithat Kaya da, Sağlığın, insanın en önemli sorunu olduğunu belirterek, “Yaşamak, öğrenmek, iş yapabil­mek için sağlıklı olmak gerekir. Sağlığı bozuk olan, hasta olan kişi görevlerini tam olarak yapamaz. Bunun sonucu olarak da, kendine, ailesine, çevresine, topluma yararlı olamaz.” dedi.

ozel-celik-bashekim-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.