1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. Okullar 13 Şubat’a Kadar Tatil Edildi
Okullar 13 Şubat’a Kadar Tatil Edildi

Okullar 13 Şubat’a Kadar Tatil Edildi

Maraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından okullarda 13 Şubat'a kadar eğitime ara verildi.

A+A-

Maraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından okullarda 13 Şubat'a kadar eğitime ara verildi.

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 10 ili etkileyen Maraş merkezli deprem ardından tüm Türkiye’de okulların bir hafta tatil edildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki Mereş merkezli deprem ardından tüm Türkiye’de okulların bir hafta tatil edildiğini açıkladı.

Özer,  "Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

…ilgili haberler

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA TATİL

12 ilde daha üniversitelerde bahar dönemi ertelendi.

YÖK'ten yapılan açıklama şu şekilde: "Maraş merkezli depremden etkilenen 10 ilimizdeki yükseköğretim kurumlarında bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemine ara verilmişti. Yurt ve kampüs imkânlarının ihtiyaç hâlinde kullanıma sunulmak üzere Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler