1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eksi 15 Derecede Dondurma Keyfi
Okul Müdürünün Sözü, 17 Yaşındaki Kızı Ölüme Götürdü

Okul Müdürünün Sözü, 17 Yaşındaki Kızı Ölüme Götürdü

Aksaray'da okul müdürünün 'Uygunsuz davrandınız' sözü, bir hayatı söndürdü. İftirayı gururuna yediremeyen genç kız, babasının otomobiliyle giderken, kapıyı açarak atladı ve hayatını kaybetti.

A+A-

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi bahçesinde öğretmen tarafından yan yana oturdukları ve uygunsuz harekette bulundukları iddiasıyla hakkında tutanak tutularak okuldan atılan ve iftirayı gururuna yediremediği için babasının otomobiliyle giderken, kapıyı açarak atlayan 17 yaşındaki Mihriban Şimşek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GENÇ KIZI ÖLÜME SÜRÜKLEYEN OLAY

Genç kızı ölümü sürükleyen olay, Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi'nde meydana geldi. Okulun spor bölümünde yatılı olarak okuyan 17 yaşındaki 12.sınıf öğrencisi Mihriban Şimşek, okul arkadaşı Oğuzhan E. (18) ile bankta yan yana oturdu. İddiaya göre, ağaç yapraklarından biri genç kızın saçına düşmesi üzerine arkadaşı Oğuzhan yaprağı aldı. Bu arada bahçede gezen öğretmen M.D, 2 arkadaşın yanına yaklaşarak, "Siz ne yapıyorsunuz. Yan yana oturup, uygunsuz hareket yapıyorsunuz" diyerek okul müdürü M.N.'nin yanına götürdü. Mihriban Şimşek ve Oğuzhan E.'nin savunmalarını alan okul müdürü okuldan attıklarını söyleyerek ailelerini çağırmalarını istedi.

Olayın ardından Oğuzhan E., yaşananları ağabeyi Gökan E.'ye anlatarak okula gelmesini istedi. Okul müdürü M.N. ağabeye "Oğlunuz kızla okul bahçesinde uygunsuz harekette bulundu. Okuldan siz alın, yoksa biz atarız' dedi. Ağabey, kardeşini okuldan almayacağını söyledi.

BABASININ GÖZLERİ ÖNÜNDE KENDİNİ ATTI

Okul müdürünün sözlerini babasıyla paylaşan Mihriban da, babasına okula gelmesi gerektiğini söyledi. Mihriban babası Hasan Şimşek'le birlikte memleketleri Nevşehir'den Aksaray'a doğru otomobilleriyle yola çıktılar. Mihriban babasının kullandığı otomobil hareket haliydeyken, atladı. Yaklaşık 10 m sürüklenen ve ağır yaralanan Mihriban, Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 4 gündür yoğun bakımda tedavi gören Mihriban, hayatını kaybetti.

"KIZIM ÖĞRETMEN KURBANI OLDU"

Gözleri önünde kızının ölüme atlayışını gören ve gözyaşlarına boğulan baba Hasan Şimşek, "Benim kızım öğretmen kurbanı oldu. Şimdi bunun hesabını kim verecek?" diye ağladı. Mihriban Şimşek'in cenazesi yarın Nevşehir'in Gülşehir İlçesi'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek. Oğuzhan E.'nin ağabeyi Gökan E. de okul yönetiminin kızın ölümüne sebep olduğunu söyledi. Mihriban'la kardeşinin arkadaş olduğunu belirten ağabey, "2 arkadaş bankta otururken, bir öğretmen bundan rahatsız olarak, 'Uygunsuz harekette bulundunuz' diyor ve okuldan atıyor. Bu nasıl anlayıştır. Genç kızımız okul yönetimi yüzünden hayatını kaybetti" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.